Sverigeturnén

Lovade att uppdatera om Sverigeturnén så here it comes.

Söndagen den 8/7 bar det iväg till Örebro. Det är ungefär halvvägs till Alfta och kändes som ett bra ställe att stanna på. Vi ville inte att Amanda skulle behöva åka för länge i sträck i sin bilbarnstol så vi övernattade där.

Christian och Amanda gör sig hemmastadda på hotelrummet:



Dagen efter började med en god hotellfrukost och sedan bar det av vidare till Örebro centrum där vi shoppade lite grann innan det bar vidare till Alfta. Vi fick stanna emellanåt för att ge Amanda lite mat och passa på att fika lite själva.

Lycklig mamma med mätt och nöjd liten tjej:



Äntligen framme i Alfta fick Amanda äntligen träffa sin Farfar:



Även hos Marianne och Farbror Carl trivdes Amanda jättebra:

 

Vi firade Gustavs 70-årsdag med pompa och ståt på Gästis i Alfta. Härlig sång och musik i sällskap med Christians närmaste släkt med farbröder som tyckte att Gustav minsann "bara" var 70 år! Härligt tyckte vi all tre som besökte från Göteborg.

Farfar Gustav 70 år



Christian med sina underbara farbröder John (till vänster) och Nils (till höger)



Ännu en skön farbror, pastor Torsten med härliga fru Gudrun.



Efter en alldeles för kort vistelse i Alfta bar det av till Gävle där vi gjorde ett ALLDELES för kort stopp. En snabbt matstopp hanns dock med, då fick Amanda träffa mammas "tågkompis" Lena. Dessutom fick mamma supergod sushi från Depå i "Nian" vilket hon längtat läääääänge efter!



Vidare till Stockholm och vännerna Linda, Daniel, Nils & Algot. Tvååringarna är ju bara så söta, växer så det knakar. Det fick en verkligen att inse hur fort det går med de små liven, Amanda kommer säker vara två år innan vi föräldrar hinner reagera! Det gäller att njuta av ögonblicket.

Linda och Daniel:



Goa tvillingarna Nils och Algot:

 

Vi spenderade lite tid i Stockholm och tyvärr fick pappa tillräckligt mycket tid till att gå till Derby-butiken och handla en HEMSK body till lilltjejen. Men pappa är stoltare än tuppen, såklart....

FÖDD DJURGÅRDARE står det på bodyn...



Ännu en natt på Scandic, denna gången i Kungens Kurva, hann vi med innan vi begav oss hemåt igen. Tack säger vi till allihop som tog emot oss eller tog sig tid att träffa oss allihop. Er vi missade hoppas vi få möjlighet att träffa nästa gång!







Nya bilder på Amanda

16 timmar gammal

image27

I badet

image28

Nybadad och nöjd

image29

Harmonisk liten tjej

image30

Rosa rosa rosa

image31

Fler bilder och resumé från vår Sverigeturné kommer inom kort!


RSS 2.0