Noels dop

gick av stapeln i lördags, en härlig upplevelse!!

Torsten, Christians farbror, fick den stora äran att döpa honom och han gjorde det på ett högst personligt och hjärligt sätt. Amanda fick vara med och hjälpa till, både att hälla vatten i dopfunten och tända dopljuset. Gudmor och gudfar Jessica och Daniel fixade jobbet galant och jag är så stolt och lycklig över att de tackade ja till uppdraget!

Mat, tårta och samkväm i församlingshemmet avlöpte väl och alla verkade trivas. Vad härligt det är ändå att samla nära och kära omkring sig!

Behövde ju en present till de fina faddrarna och tog därför ett kort på Noel och ramade in. Ville inte dela med mig av det förrän de fått kortet, men här är det i alla fall:
 
(Noel har idag 20171230 bett mig ta bort den bilden jag publicerade med inlägget. Han vill inte ha den på internet sa han och det måste jag respektera och tar därför bort bilden.)

En annan liten rolig sak är att vi upptäckt Noels första tand! Amanda var på pricken fem månader när vi upptäckte hennes första lilla riskorn men Noel med sina 3,5 månader tänker minsann inte vänta längre. Över sju kilo redan och tänder på gång också. Jösses, han börjar väl snart skolan!

RSS 2.0