Amanda klättrar!

Lugna mammaledigheten har förändrats till ett hektiskt föräldraliv med en liten bustjej som älskar att ta sig fram på olika sätt och göra livet osäkert för hennes mamma. Vad har vi hemma som Amanda kan nå? Jag antar att det inte räcker att sätta upp maskindiskmedlet i högskåpet.... Dags att barnsäkra en aning, även om jag samtidigt vill behålla tanken på "det kompetenta barnet" och att hon nog låter bli en del saker om vi är konsekventa och uppmärksamma här hemma. FARLIGA saker tänker jag dock se till att få ur vägen och ska be min elektrikervän att byta ut kontakterna så att de blir barnskyddade, köpte nya för länge sen men det har bara inte blivit av.

I morse busade vi ordentligt här hemma, promenerade, klättrade och kamikazade oss ur soffan. Här är en go bild på Amanda när hon upptäckt ett nytt användningsområde för sin leksakskorg.

image115

Amanda får dela uppmärksamhet...

...med hunden Agnes numera när vi är hemma hos morbror och Camilla. Inte något som Amanda gör helt frivilligt, eller?

image114

Ny bild på Amanda...

..och en hälsning till morbror Richard om att Amanda gärna vill visa upp, i egen hög person, hur coolt snygg hon är i sin fina träningsoverall. NÄR ska vi träffas?

Här en bild från igår, tagen i bilbarnstolen. Amanda är verkligen van modell framför kameran numera. Hon fyrar av ett leende så fort kameran kommer fram. Underbara flickan!

image113

Mormor köpte Amanda en laptop.

Jovars, det ska börjas i tid. Amanda blev givetvis lyrisk, äntligen fick hon sig en egen efter att ha suktat länge efter mammas. Jag själv föreslog för Christian att Amanda skulle få ett eget skrivbord att ha laptopen på, eftersom vi vuxna har varsitt. Vi får väl se om vi hittar något litet hon kan ha här på kontoret bredvid våra. Det hade ju varit hur sött som helst!

image111

image112

Lea Amanda ENVISabeth

Envisabeth, mitt nya smeknamn på vår lilla groda. HUR TRÖTT SOM HELST var hon här nu på förmiddagen men VÄGRADE att sova. Det finns ju SÅ mycket annat att göra.... =)

Här är ett kort från fikastunden, smörgåsrån med smör är en hit hos Amanda, utan tvekan!

image110

RSS 2.0