Snart nyår och nyköpt bil

Så var det sista dagen på julledigheten (njae, det är ju faktiskt tredagars helg framför oss...). Ikväll ska vi till mamma o pappa i mölndal och spela kort och äta middag. Och dreamweavra lite, mamma och jag har beslutat oss på att bli experter på området.

Imorgon blir det middag hos vänner och på nyårsafton firar vi med min bror, hans flickvän och ett par till. En ganska fylld men lugn helg med andra ord. Härligt!! Med liten bebis i magen kan det vara skönt att slippa råfestandet på nyår som det blivit andra år...

Christian och jag var och köpte ny bil igår, en V40, silverfärgad från 2002. En pigg liten sak även om det inte var någon värstingmotor i alls, men precis vad vi behöver med säker bil och utrymme där bak. Nu ska vi sälja Balthazar, hoppas det inte tar allt för lång tid.

Gott Nytt till er alla!

Bilar bilar bilar

Jotack, min lilla "övertrimmade avocado" (som pappa kallar den, det är en grön Peugeot 206) krånglar lite och pappa och jag har idag fått byta en skena/ett stag som hjälper växeln att ligga på rätt plats. Det var inte det lättaste men nu är det gjort och förhoppningsvis så ska det vara sista gången som jag sitter med en "slak" växelspak i handen när jag kör till jobbet!

På tal om bilar så ska vi köpa en ny bil till herrn i huset, det är väl allra bäst med tanke på att han dels kör långa sträckor till jobbet (och jag vill ha honom i en säker bil då!) plus att vi behöver en större bil om vi ska kunna få plats med barnvagn och annat till Pyret. Ska iväg och titta på en v40 idag, kanske slår vi till!!


V40

v15 och kräkdag på jobbet

Jaha.
Är det dags för mig nu?

Förmiddagen startade lugnt med frukost hemma och sedan fika på jobbet lite senare. (Kaffefritt sedan länge, det får jag inte i mig längre) Helt plötsligt när jag pratar med en kollega så känner jag att något är fel, magen tumlar runt och jag tvingas springa på toaletten. Där får jag stanna en god stund, innan jag kan tvätta av mig och försöka fortsätta jobba.

När det börjar närma sig lunch känner jag att det inte fungerar, bara för mig att packa ihop och åka hem. Jag har kräkts en gång till här hemma men jag har lyckats få i mig lite mat nu och mår lite bättre.

Jag som trodde att jag mådde bättre, att mitt illamående hade gått över. Åtminstone kontrollerbart...

Nåja, kanske är det en endagsgrej, jag håller tummarna.

++ ´´ ++ ´´ ++

Julbak

Hejsan hejsan!


Igår var det julstök på hög nivå i vår lilla etta. Jag bakade vörtbröd, strykte juldukar och pyntade med nejliksdekorerade apelsiner. Vad fint det blev!
Dock tog jag ett recept på vörtbröd från ica.se och jag tycker inte att det smakade så väldigt vörtigt. Så idag har jag hittat ett recept från arla som jag tänkte testa istället. Förslag på andra recept emottages tacksamt!

Köpte ju 5 kg mjöl igår så här ska bakas både nytt vörtbröd och lussebullar. Kanske blir det något mer också, när jag ändå är igång!

Vörtbröd

5 december

Holá!

Det regnar ute, precis som varje dag nu för tiden. Man slipper skrapa bilen i alla fall! Dessutom har vi ju Cadiz att se fram emot som vi åker till den 24 januari för att fira min och Carolines födelsedag. 60-årskalas minsann!

Lite kuriosa är att jag kommer att vara i exakt samma vecka som Caroline var i när jag hälsade på henne på Lanzarote i december förra året. Spännande! Redan då visste Caroline och Raul att de skulle få en liten kille, kanske har Christian och jag fått veta vad det blir också då?

***


Så här ser min graviditet ut idag!

Beräknat nedkomstdatum utan cykelkorrigering: 2007-06-14

Dagens datum är 2006-12-04
Du har gått 88 fulla dagar (av 280).

Du är i första trimestern (av tre)
Du är i 3:e månaden (av 9 - kalendermånader)
Du är i 4:e gravmånaden (av 10 - lunarmånader)
Du är i 13:e veckan (av 40)
Du är i v12+4 (av 40+0)

RSS 2.0