Det är en tjej!!

I måndags var Christian och jag på ultraljud och fick veta att det är en liten tös i magen på mig.
Namnen vi funderar på är för närvarande:

Johanna, Stella, Evelina, Amanda och Emma. Stella och Johanna är mina klara favoriter.

Jag blev tagen av Cammo...

och tänkte nu hedra mitt uppdrag!


REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. 

1. Jag har aldrig, under hela mitt liv, bott längre än fyra år på ett ställe.

2. Alla mina förnamn är bibliska, och tydligen rätt även i kronologisk ordning, men mina föräldrar är allt annat än kristna.

3. Jag är utbildad aerobicsinstruktör men har aldrig hållt ett aerobicspass i mitt liv. Däremot jobbar jag som instruktör för spinning, box, bodypump och core.

4. Jag har varit statist i Vita Lögner.

5. Jag har bott i Uddevalla, Mölndal, Florida, Göteborg, Irland, Stockholm, Gävle och är nu tillbaka i Göteborg men flyttar till Mölndal inom kort. Dock valde jag att ta mitt körkort i Stockholm. (Lättare ställen hade jag ju möjlighet att välja...)

6. Jag är inbiten Frölunda Indians-supporter men väntar barn och lever ihop med en Djurgårdare. Än värre, jag älskar honom. Hur går det ihop?

Det var sex underliga saker om mig! Jag tänker faktiskt hoppa att ta någon annan för de flesta av de bloggar jag läser har redan blivit tagna av någon annan.


Jag är tagen...

... av Cammo och har lovat att utföra mitt uppdrag. Detta kommer göras, dock missade jag det igår kväll och nu sitter jag på jobbet och har en del att göra innan jag smiter iväg vid 12:30 för att ta mig till banken för att tillsammans med min sambo bli ägare av en fyra i mölndal. Här går det undan!

see you soon!

Träning, thaimat och Sahara.

Lördagen spenderades först med instruktörskollegorna Annica, Ellen och Sofia på gymmet med BodyPump och spinning som vår lördagsrutin börjar, innan en härlig lunch tillsammans, igår på en thairestaurang här i stan. Underbar start på lördagen och resten av helgen. På kvällen åt jag middag på Sahara med födelsedagsfirande vännen Jessica, hennes pojkvän och hennes goa föräldrar som jag praktiskt taget vuxit upp i närheten utav. Ett par "extra föräldrar" på gården bredvid som har betytt mycket att ha i närheten när man under tonåren ibland var  vilsen i den stora världen.

Idag blir det som vanligt söndagsmiddag i mölndal hos mina föräldrar, troligen blir det fotboll också, vore inte en riktigt söndagsmiddag utan fotboll (eller hur?!).

Imorgon är det dags att besöka banken inför lägenhetsköpet och sen är det planering som gäller. Flytten är i antågande men först ska köket renoveras och det kräver en del planering, inhandlande och byggande. Sen gäller det ju att inhandla det som behövs för lill* bebisen som har ca tre månader kvar på kontraktet i magen innan det är dags att flytta ut till stora världen tillsammans med mamma & pappa. Vad vi längtar!


RSS 2.0