Träning, thaimat och Sahara.

Lördagen spenderades först med instruktörskollegorna Annica, Ellen och Sofia på gymmet med BodyPump och spinning som vår lördagsrutin börjar, innan en härlig lunch tillsammans, igår på en thairestaurang här i stan. Underbar start på lördagen och resten av helgen. På kvällen åt jag middag på Sahara med födelsedagsfirande vännen Jessica, hennes pojkvän och hennes goa föräldrar som jag praktiskt taget vuxit upp i närheten utav. Ett par "extra föräldrar" på gården bredvid som har betytt mycket att ha i närheten när man under tonåren ibland var  vilsen i den stora världen.

Idag blir det som vanligt söndagsmiddag i mölndal hos mina föräldrar, troligen blir det fotboll också, vore inte en riktigt söndagsmiddag utan fotboll (eller hur?!).

Imorgon är det dags att besöka banken inför lägenhetsköpet och sen är det planering som gäller. Flytten är i antågande men först ska köket renoveras och det kräver en del planering, inhandlande och byggande. Sen gäller det ju att inhandla det som behövs för lill* bebisen som har ca tre månader kvar på kontraktet i magen innan det är dags att flytta ut till stora världen tillsammans med mamma & pappa. Vad vi längtar!


Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Usch då får du också ont i magen av järntabletterna.
Ta dem inte då!!
Du tar inte upp järnet ändå om du ändå bara får ont i magen av tabletterna, då är det bättre du äter järnrik mat och får magen att må bra så tar magen upp det järn som finns i maten!
KRAMIS!!

2007-03-07 @ 10:18:52
URL: http://www.sommartjejen.blogg.se
Postat av: Camilla

Vad skönt att ni hittat en större lya!!!! Vi har börjat komma i ordning någorlunda nu, kul att du läser (och kommenterar) min blogg! Kramar Camilla
Ps. När skulle ni komma till Gävle? Hinner ni det innan nedsläppsdatum?

2007-03-07 @ 22:36:51
Postat av: Camilla

Du är tagen, läs min blogg för utförligare instruktioner...

2007-03-08 @ 13:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0