Fyran i Mölndal är vår!!

Nu har vi äntligen hittat ett boende lite mer permanent än vår etta i Majorna. Vi byter Majorna mot Mölndal och blir en fyra rikare. 87m2 på samma gata som min bror bor på. Nu får ni ha många fester säger brorsan och tycks liksom glömma bort att vi väntar smått... Hur många fester har man med en nyfödd i huset? Nåja, några hockeykvällar kan det ju bli ändå!

Vi skriver kontrakt på onsdag, tillträde blir ganska snart, om en vecka eller två. Då har vi lite tid att göra om i lägenheten innan vi flyttar in, underbart! Vi tänkte bygga nytt kök och badrummet får vi omgjort när stanrenoveringarna sätter igång här på vårkanten. Sen lite nya tapeter som mamma o jag sätter upp och det blir en lägenhet i tipp topp!!

Vad mysigt vi kommer få det, vår lilla familj! Fast jag måste erkänna att jag kommer sakna vår etta i Majorna ändå. Jag har bott där med Christian sen jag flyttade till Göteborg i september 2005 och jag har verkligen stormtrivts där tillsammans med min kärlek. Vi kommer väl tappa bort varandra i vår stora fyra efter att ha vant oss vid våra 40m2!!! ;)

Nej, nu ska jag hoppa i badet och gå och lägga mig sedan. Den blir en tidig dag imorgon då vi ska köra morfar till Sthlm för en kontroll på St Eriks.  Om moster läser detta innan motionscykeln imorgon så glöm inte de där extra kilometrarna du lovade att cykla för mig. :) Kram till dig!

//Rebecca


Gravid med träningsvärk

I helgen beslutade vi oss för att träna lite bodypump och spinning, mina instruktörskollegor och jag. Förutom Sofia som höll i passet var det Annica, Martina, Ellen och jag som körde pass och lunch i en härlig kombination. Det ska bli lördagsrutin har vi lovat varandra!

Eftersom det var ett bra tag sedan jag körde pump senast har jag känt av träningsvärk i benen både igår och idag, ingen rolig kombination med en gravidkropp i vecka 25, det vill jag lova. Men jag ska inte klaga, jag kan ju träna i alla fall. Vad jag förstått så är det många som knappt kan gå. DOCK vill jag påstå att träningen faktiskt hjälper till att hålla kroppen igång längre och trots träningsvärken så är det andra gravidkrämpor som känns mindre efter träning. Så jag tänker hålla igång! (Dessutom brukar jag bara få träningsvärk efter första gången efter ett uppehåll i en träningsform, sen har kroppen vant sig igen.

Ikväll blir det fika på stan med vännen Åse, skoj!

Ny vecka måndag och numera vecka 24

Pyret är nu 22 veckor gammal i min mage och jag är i vecka 24. Underbart! Enligt mammapraktikan är bebisen dryga 20 cm från rumpa till huvud och väger ca 530 gram. Vi mätte upp hemma på matvågen hur mycket det är, det lite grann ändå trots att han är en lättviktare!!

Aktiv är han också (jag skriver han för att det är lättast, vet ju inte vad det är ännu, kan lika gärna vara en tjej), sparkar ordentligt så det syns utanpå magen när vi ligger hemma och tittar. Gott med en aktiv krabat, han verkar redan veta vad han vill och han gillar utrymme vill jag lova. När jag lutar mig framåt eller sitter i soffan och lutar lite framåt mot datorn eller så blir han arg därinne och kickar tills jag lutar mig tillbaka igen. JAG VILL HA MER PLATS!!

Vi vet vad han pratar om, vi vill GÄRNA hitta något lite större än vår etta på 40m². Hoppas att vi lyckas med detta innan bebisen kommer! På onsdag ska vi på en ny visning, kanske blir det den?

Hemma igen!

Borta bra men hemma bäst?! Njae, jag gillar att resa men vår vecka i El Puerto de Santa Maria var väl kanske inte riktigt som förväntat... Regn i stort sett varje dag och tre matförgiftade stackare inklusive jag själv. Nåja, så kan det gå. Överlycklig är jag ändå att jag fick träffa Caroline & Raúl igen och att vi äntligen fick lära känna deras lille Hector, en underbar kille på 10 månader.

Här kommer lite bilder från trippen:

 Caroline och Marco på stranden i El Puerto de Santa Maria


 Raúl, Caroline och Christian


  Sötaste söta, Hector!


 Rebecca med magen i vädret, lycklig i solen i Malaga.


 Min snygging, Christian.

RSS 2.0