Mässa för gravida

Hej hopp!

I helgen var vi en grupp på 6 gravida kvinnor som tog oss in på Svenska Mässan och gottade oss i allsköns under för de kommande små. Massor av gratisprover och annat fick vi med oss hem, lite handlat blev det också. Fotot nedan är på några av oss (fotografen kom av förklarliga skäl inte med på bild) Det är INTE jag som ska föda först, även om man kan tro det, på magen att döma. =)

Babybarnm?ssan 070414

Av oss sex som var med visste fem vilket kön det väntas i magen. De fyra andra som visste väntade killar, vår tjej var alltså enda bönan om inte Johanna nu väntar en tjej förstås.

Åsa och jag blev intervjuade av Vi Föräldrar Gravid, kanske kommer vi med i sensommarnumret! Då är vi ju inte längre gravida, men eftersom vi skulle få numret hemskickat till oss så kan det ju vara kul att läsa. Vi fick svara på lite frågor om vad man som gravid är orolig för inför förlossning och såna saker.

Ikväll är det magplask igen!

I lägenheten går det riktigt bra, ska se till att få med en kamera så att jag kan lägga upp lite bilder här på bloggen om hur det tar sig. Tapeterna är uppe, golvet håller på att läggas. Sen ska det bara målas lite till på några ställen innan det är dags för skåpen att komma på plats. Spännande!!
Sen har vi kommit på att vi ska bygga en liten vin/kokbokshylla i ena hörnet där vi har en skorsten som förstör lite av väggen. Först hade vi bara tänkt bygga in den för att få det jämnt men jag tror det kan bli riktigt snyggt med en hylla där istället. Nu ska här ritas!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0