Vi väljer nog Varberg!

Vi har varit och besökt både Mölndals sjukhus och Varbergs sjukhus och baserat på utseendet av lokalerna plus att man i Varberg får stanna så länge man vill och dessutom verkar få god hjälp med amning och liknande så tänker vi välja Varberg i första hand. Självklart inser vi att vi kan tvingas ta Mölndal i alla fall, beroende på omständigheterna, men som sagt, Varberg är utan tvekan vårt första val.

DOCK tycker jag att Mölndal hade en bättre koll på visningen, det var inte lika förvirrat och barnmorskan som tog emot på Mölndal verkade betydligt mer påläst och "i ordning" än vad barnmorska i Varberg var. Samtidigt, vi var mycket folk på visningen och det hade tydligen hänt något på avdelningen som gjorde att vi tvingades avvika från den "normala rutten" i visningsförfarandet. Nåja, allt blev bra till slut och nu känns vår beslut vettigt fattat då vi åtminstone har två att välja mellan. Östra har ju dessutom inte visning inne i förlossningsalarna eller på BB utan visar endast bilder så det känns ganska meningslöst att gå dit också. Östra blir vårt sistaval som det ser ut nu.

Imorgon är sista arbetsdagen, sen går jag hem  på mammaledighet. I eftermiddags har jag hunnit tvätta upp alla bebiskläderna och lilltjejens sängkläder så nu kan jag packa en väska inför förlossningen och bädda vaggan och vagen. Sängkläderna Christian köpte på Babyhörnan är jättefina, klarröda med ett härligt mönster som ger ett skönt bryt till den svart-bruna vagnen. Lilltjejen kommer må som en prinsessa i sin nya vagn! (tack till mormor och morfar som bidragit till att vi kunnat köpa ny och fin vagn!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0